MAKROSİS HAKINDA

 

Makrosis Mühendislik iş makineleri ataşmanları imalatını yapan, 30 yıllık iş makineleri bakımı,  onarımı ve yedek parça imalat konusundaki deneyimini markalaştırmış dinamik bir firmadır.

 

Makrosis görece yeni bir firma olmasına rağmen, sürekli gelişen Türkiye sanayisinde, sektörde ihtiyaç duyulan yedek parça ve ataşman ihtiyacını, ülkemizin dışa bağımlılığını azaltacak şekilde, yerli malzeme, işgücü ve teknolojiler kullanarak karşılamayı kendisi için vizyonu olarak belirlemiştir.

Müşterilerinin ihtiyaçlarını doğru olarak anlamak ve en kısa sürede, en uygun fiyatlar ile, kaliteli çözümler üretmek Makrosis'in temel misyonudur.

Şirketimiz iş makineleri yedek parça ve ataşmanlarını seri olarak üretip stoklarında bulundurduğu gibi, müşterilerinin talepleri doğrultusunda özel tasarım imalat işleri de yapmaktadır.

Firmamız, her türlü üretimde ürün tasarımlarını bilgisayar ortamında gerçekleştirmekte, kullanılacak malzemeleri ihtiyacı karşılayacak şekilde itina ile seçmekte, üretimin her aşamasında kalite kontrolü yaparak  deneyimli personeli ile üretimi titizlikle gerçekleştirmektedir. Firmamız tarafından üretilen her ürün firmamızın garantisi altındandır.

 

Faaliyet alanlarımız;

 

Excavator          :  Kova, Ripper, Quick Coupler, Bom, Şase, Zincir Muhafazası.

Wheel Loader  :   Kova, Quick Coupler, Mermer Ataşmanı, Tomruk Ataşmanı, Forklift Ataşmanı, Bom, Kaya Kabini. 

Dozer                 :  Bıcak, Riper, Kaya Kabini, Zincir Muhafazası.

Motor Greyder:  Riper, Ön Tarak, Bıcak  ve benzeri İş makinelerinin ataşmanlarının imalatını ve satış sonrası servis hizmetlerini vermektedir.

   

 

0.00592 sn.